top of page

Bli en passiv medlem i Sandefjord Islamske Senter

Her i Sandefjord Islamske Senter kan du melde deg inn for å få med deg de siste nyhetene om aktiviteter og tjenester. Din innmelding vil styrke vårt trossamfunn. 
Koranen
Hvem kan melde seg inn?

Alle som bor i Norge, og som ikke tilhører et annet trossamfunn. Dersom du allerede er i et annet trossamfunn og har et ønske om bytte, så må du fylle inn et utmeldingsskjema som leveres til trossamfunnet som du tilhører. Du kan deretter melde deg inn ved hjelp av dette påmeldingsskjema. Om du er under 15 år, kreves dine foreldres samtykke.

sfmoske3_edited.jpg
Hvordan kan jeg melde inn?

Det er veldig enkelt å melde seg inn i Sandefjord Islamske Senter. Det er viktig å huske på at dersom du er medlem av et annet trossamfunn, så skal et utmeldingsskjema leveres til trossamfunnet du tilhører. Du kan deretter enkelt melde deg inn her.

sfmoske.jpg
Hva kan du forvente av oss?

Det er massevis av tjenester som kommer din vei når du melder deg inn. Foredragsholdere som kan øke din kunnskap om islam. Aktiviteter fra Vestfolds Unge Muslimer som samling av penger, grillturer, foredrag, og masse mer. Du kan også forvente de fem daglig bønn i moskeen, i tillegg til den ukentlige fredagsbønnen. Andre ting er Ramadan- og Id-aktiviteter, som Tarawih, felles iftar og Id-bønn.

bottom of page